top of page

Algemene beveiliging

Noodzakelijk, gewenst of gewoon voor een veilig gevoel, beveiliging is altijd lonend (/ nuttig). Tegenwoordig is de inzet van beveiliging zeer divers. Van traditionele nachtbeveiliging op een bouwplaats tot toegangscontrole op kantoor. En alles wat daar tussen zit. Deskundig toezicht op goederen, leveranciers, personeel, veiligheidsprocedures, gewenste en ongewenste bezoekers, u bent hiervoor bij ons op het juiste adres. Gezien de diversiteit en het specifieke karakter van iedere opdracht is het van groot belang dat er voor ieder object een passend veiligheidsplan wordt opgesteld. Wij maken in samenspraak met u als opdrachtgever een op maat gesneden veiligheidsplan. Vanzelfsprekend houden we hierbij, naast de meest passende beveiligingsmethodiek en regels, ook rekening met uw wensen en eisen. Op basis van dit plan ontvangt de vakbekwame beveiliger van B&R Security specifieke werkinstructies.

 

Enkele voorbeelden van (onze) algemene beveiliging zijn:

 

Winkelbeveiliging

Winkeldiefstal is helaas een steeds groter wordende kostenpost voor winkeliers. Onderzoek toont daarnaast aan dat klanten het belangrijk vinden dat ze rustig en veilig kunnen winkelen. Bepaalde winkels en winkelcentra wordt massaal gemeden omdat men het winkelen daar niet als prettig ervaart.

Dit en de veiligheid van uw medewerkers zijn daarom goede redenen om winkelsurveillance in te zetten. Het verdient zichzelf immers snel terug.

Wij zorgen voor een op maat gemaakt beveiligingsplan, waarbij we onder meer rekening houden met type en ligging van de winkel, de bezoekers en de specifieke risico's. Vervolgens leveren wij gerichte beveiliging met vakkundige, goed geïnstrueerde en klantvriendelijke beveiligers.

 

Interesse? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

Receptiediensten en toegangscontrole

Beveiligers met receptiediensten zie je veel bij ziekenhuizen, semiopenbare gebouwen, belastingdienst, UWV, kantoorcomplexen en verzamelgebouwen, grotere bedrijven en bedrijven met waardevolle of gevaarlijke goederen. Ook bij sporthallen, zwembaden, theaters e.d. kom je steeds vaker een beveiliger met receptiediensten tegen (zie ook “Horecabeveiliging”). We hebben beveiligers in dienst die zich naast de specifieke beveiligerswerkzaamheden hebben gespecialiseerd in receptie diensten. Zoals het informeren van gasten, het in- en uitschrijven van gasten en/of personeel, het parkeerbeheer, het ontvangen en de weg wijzen van gasten enzovoort.  Naast deze specifieke diensten houden zij uiteraard ook toezicht op de veiligheid en op het naleven van de regels. Al onze beveiligers zijn representatief, gastvrij, vriendelijk en minimaal in het bezit van BHV. 

Interesse? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

Terreinen

Bouw- en andere verlaten terreinen zijn vaak doelwit van diefstal of vandalisme. De aanwezigheid van onze beveiligers heeft een preventieve werking en voorkomt problemen. Een bespaart daarmee veel kosten. Graag bespreken we de mogelijkheden om ook uw terrein te beveiligen.

Interesse? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

Bedrijven

Heeft u behoefte aan beveiliging van uw bedrijf? Tijdens of juist buiten de openingstijden? Wij hebben ruime ervaring hiermee en helpen u graag en goed. We inventariseren uw wensen en maken vervolgens samen met u een beveiligingsplan. Vaak zijn de oplossingen eenvoudiger dan gedacht en is continue aanwezigheid van beveiligers niet noodzakelijk. En wellicht kunnen onze beveiligers u, naast beveiliging, ook van dienst zijn op andere aspecten/ gebieden (zie ook “Receptiediensten”). Zodat u (twee vliegen in 1 klap slaat) en de kosten beperkt.

Ook uw bedrijf beveiligen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

Mobiele surveillance en alarmopvolging

In veel gevallen is permanente (nachtelijke) beveiliging niet rendabel of noodzakelijk. Maar is het wel een veilig en comfortabel gevoel dat er beveiliging is.

Mobiele surveillance biedt in die gevallen een goede oplossing. Mobiele surveillance werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit:

  • Openingsrondes van uw bedrijfspand of -terrein 

  • Brandpreventie- en sluitingsrondes

  • Periodieke, preventieve rondes

Tijdens alle rondes zijn onze surveillanten herkenbaar en opvallend. Hiermee geven ze een duidelijk waarschuwing af aan eventuele onbevoegden om uw pand of terrein links te laten liggen. U kunt er ook voor kiezen om onze surveillancediensten uitsluitend in te zetten bij alarmopvolging.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

Handhaving en toezicht

Het bieden van veiligheid is een belangrijke taak van de gemeente.  De politie heeft echter steeds minder geld, tijd en mogelijkheden om op een preventieve manier de openbare orde en veiligheid te waarborgen.  Hierdoor komt de veiligheid en rust rond scholen, winkelcentra, en uitgaansgebieden steeds vaker in het gedrang. B&R Security heeft een speciaal H&T (Handhaving en Toezicht) beleid ontwikkeld. Hiermee brengen we, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en de politie, de problemen in kaart en stellen we een passend actieplan op. De werkwijze is veelal preventief en proactief. We signaleren en reageren, zoeken contact met de overlastgevers en ontmoedigen. Indien nodig of gewenst voorzien we de politie van informatie over de overlastgevers. Minder overlast leidt tot een betere leefbaarheid. Onze H&T teams bestaan uit ervaren, sociale en verbaal sterke beveiligers. Zij hebben vaak ervaring in de horeca en in het jongerenwerk of met het begeleiden van moeilijke jeugd of gedetineerden.

Door snelle signalering en een persoonlijke benadering zorgen onze mensen ervoor dat de onrust vroegtijdig gesust wordt en dat echte misstanden en overlast worden voorkomen. Of snel en effectief verholpen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. 

Persoonsbeveiliging

Enkele van onze beveiligers zijn speciaal gecertificeerd als persoonsbeveiliger. Hoewel het wellicht erg Amerikaans overkomt, zie je ook in Nederland steeds vaker persoonsbeveiliging bij artiesten, politici, ondernemers en andere Vips. De persoonsbeveiliger is er niet alleen voor daadwerkelijk bedreigende situaties (zoals aanslagen), maar vooral om ervoor te zorgen dat de Vip rustig zijn gang kan gaan, zonder dat fans, paparazzi et cetera hen lastigvallen.

Het belangrijkste bij persoonsbeveiliging is het inschatten van de risico’s en het bepalen van de juiste (preventieve) maatregelen. Goede persoonsbeveiliging vraagt dan ook een gedegen opleiding en voorbereiding. In veel gevallen is de persoonsbeveiliging prima te combineren met onze chauffeursdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in deze specifieke beveiliging.

Interesse? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

Hondenbeveiliging

Bij evenementen en beveiliging van terreinen is het mogelijk om gebruik te maken van onze hondenbeveiligers. Al onze hondengeleiders zijn KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging) gecertificeerd. Samen met hun hond vormen ze een professioneel en zeer betrouwbaar duo.

Hondenbeveiliging werkt goed op plaatsen waar grote aantallen mensen verzameld zijn, maar ook bij de bewaking van terreinen en gebouwen. Het heeft een enorme preventieve werking en scheelt bovendien in de inzet van beveiligingsmedewerkers.  

 

Hoe goed de hond ook getraind is, het is de geleider die de smalle grens tussen preventief optreden, intimidatie en toelaatbare agressiviteit bepaalt. Beheersing en controle zijn hierbij sleutelbegrippen. Om optimaal te blijven functioneren, werken daarom hond én geleider wekelijks een gevarieerde praktijktraining af. Zo kunnen zij onder alle omstandigheden de situatie onder controle houden, al worden zij geconfronteerd met potentiële ordeverstoorders en wetsovertreders, die agressief en gewelddadig zijn.

 

Meer weten over hondenbeveiliging? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. 

Transportbeveiliging

De transportbranche krijgt steeds vaker te maken met criminaliteit. Diefstal van lading of zelfs van het gehele voertuig. Dit gebeurt tijdens het laden, lossen, tanken of rustpauzes.  En soms worden transporteurs zelfs klemgereden en overvallen.

Verzekeraars vergoeden deze schade vaak niet of niet volledig. Bovendien is er de vertragings- en gevolgschade.

Ook heeft deze sector momenteel te maken met het illegaal ‘meeliften’ van ongenode gasten. Vluchtelingen op zoek naar een beter bestaan zorgen voor transportondernemers regelmatig voor veel schade en tijdrovende rompslomp.

Om deze ellende te voorkomen kan B&R Security uw transport begeleiden. In samenspraak met u bepalen we de gewenste strategie. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat we in een opvallende auto achter uw wagen aanrijden. Of plaatsnemen naast de chauffeur.

Bij een eventuele calamiteit hebben we directe lijnen om zo snel mogelijk de juiste instanties te waarschuwen. Onze getrainde beveiligers ondernemen de actie die in deze specifieke situatie het best is. Terwijl de in de auto gemonteerde opnameapparatuur de calamiteit filmt als bewijslast voor de verzekering of voor het achterhalen van de daders.

Interesse in de beveiliging van uw transport? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. 

Evenementen

Wij zijn gespecialiseerd in diverse evenementen, zoals muziek-, bedrijfs- en sportevenementen, braderieën, kermissen en beurzen.  Zie hiervoor de pagina Evenementbeveiliging

Winkelbeveiliging
Receptiediensten
Terreinen
Mobiele serveillance
Handhaving
Hondenbeveiliging
Persoonsbeveiliging
Bedrijven
Transport
Evenement
bottom of page