top of page

Evenementbeveiliging 

Om ervoor te zorgen dat de (goedwillende) gasten een leuk en veilig evenement kunnen beleven is beveiliging en handhaving van de regels noodzakelijk.

Bij de beveiliging van evenementen hechten wij grote waarde aan een goede organisatie en een bij het evenement passende gastheerschap. Ons motto hierbij: aanwezig wanneer het moet, onopvallend wanneer het kan.

B&R Security heeft door de jaren heen veel ervaring en een uitstekende reputatie opgebouwd in de beveiliging van zowel grote als kleinere evenementen.

Direct of indirect hebben we mogen meewerken aan verschillende grote evenementen als: het Zomercarnaval Rotterdam, Amsterdam Canal Parade (Gay Pride), het Amsterdam Dance Event, Mysteryland, diverse Koninklijke bezoeken, vele concerten in de Arena, het Gelredome en Ahoy et cetera.

En minstens even trots zijn we op de kleinschaligere evenementen die wij mochten beveiligen. Al deze evenementen zijn uniek en vragen elk een specifieke benadering. Daarom maken we hiervoor samen met de organisatie een planning en veiligheidsplan.

Wij zijn van mening dat een leuke avond begint met een gezellige ontvangst. Zolang het kan zullen onze beveiligers uw gasten dan ook altijd vriendelijk en respectvol benaderen. Uiteraard staat veiligheid hierbij bovenaan. Daarom zijn onze beveiligers erop getraind, opgeleid en gescreend om bij eventuele calamiteiten ook repressief (met noodzakelijk minimaal geweld) op te kunnen treden. Onze ervaring is echter dat dit door een vriendelijke benadering zelden noodzakelijk is. En dit streven wij dan ook na.

Onze beveiligers staan bekend om hun:

  • Klantvriendelijkheid

  • Persoonlijk benadering

  • Adviesvaardigheden

  • Ervaring

Enkele voorbeelden van evenementen waarvoor u ons kunt inzetten zijn:

  • Muziekevenementen

  • Bedrijfsevenementen

  • Sportwedstrijden en -evenementen

  • Markten, braderieën, kermissen

  • Beurzen

 

 Muziekevenementen

Bij evenementen is een goede beveiliging en toegangscontrole erg belangrijk. In de benodigde vergunning wordt daarom steeds strengere eisen gesteld aan de beveiliging. Hoe kunt u dit goed regelen en betaalbaar houden?

B&R Security staat voor vriendelijke, gastvrije en klantgerichte beveiliging. We bepalen graag samen met u hoe de beveiliging op uw evenement te regelen.

 

Bedrijfsevenementen

Toegangscontrole, gastheerschap en crowd management bij calamiteiten. Ook bij bedrijfsevenementen met een relatief laag risico kunnen de gecertificeerde beveiligers van B&R security een nuttige rol spelen.

 

Sportwedstrijden en -evenementen

Wanneer een sportevenement veel bezoekers trekt is het van groot belang dat u de veiligheid van de bezoekers kunt waarborgen, de gewenste toegangscontrole goed werkt en er een juist ‘crowdmanagement’ is. Zowel bij de organisatie als de uitvoering hiervan zijn wij u graag van dienst.

 

Markten, braderieën, kermissen

Ook voor marketen, braderieën en kermissen is tegenwoordig beveiliging steeds vaker noodzakelijk. Samen met u maakt B&R Security graag een plan hoe hier de veiligheid en publieksstromen optimaal te organiseren.

 

Beurzen

Toegangscontrole, gastheerschap en crowd management bij calamiteiten. Ook bij beurzen kunnen de gecertificeerde beveiligers van B&R Security een nuttige rol spelen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor het beveiligen van uw evenement?  Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

bottom of page